maanantai 8. elokuuta 2011

Kiina-Australia-Suomi akselilla

Kiina-Australia-Suomi akselilla on koko perheeni. Aivan kohta koko perhe Australiassa.
Mummo matkustaa pikkuisen Mustikkatytön luo 16.8. ja Saku Kiinasta on jo siellä. Koko perheeni on koolla. Jotenkin ihana sanoa "koko perheeni" nyt kun se on kasvanut Mustikkatytöllä. Se tunne on niin kokonaisen täydellinen.

Kiinalaiset viisaat ovat aina kiehtoneet minua. Tässä yksinkertaisen konstailematon viisaus, jonka Australian aikainen ystäväni Pirkko oli löytänyt facebookiinsa ja sieltä sen tähän kopioin ja suomennankin. Elämässäni on ollut tavattoman paljon spontaaneja muutoksia. Suunnitelmia on ollut, tärkeältä tuntuneetkaan eivät ole useinkaan toteutuneet. Minun luonteelleni spontaanit muutokset sopivat.

"Life is a series of natural and spontaneous changes. Don't resist them - that only creates sorrow. Let reality be reality. Let things flow naturally forward in whatever way they like."
-Lao Tzu


"Elämä on sarja luonnollisia ja spontaaneja muutoksia. Älä vastusta niitä - siitä seuraa vain surua. Anna todellisuuden olla todellisuutta. Anna asioiden soljua luonnollisesti omalla painollaan mihin suuntaan ne ovat mennäkseen."
- Lao Tsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti