maanantai 15. helmikuuta 2010

Tervetuloa Max


RSPCA Ballarat, Victoria, Australia ( kuvat ja tiedot nettisivuilta 15.2.2009)

Case Number 4331


Name Max
Colour Tri
Breed Fox terrier X
Age 8 Years
Grooming Low
Gender Male
Exercise Medium
Size Small
Training Medium
Im a very sweet old guy who's owner passed away and was unable to stay with the family who took me on. I lived with another little dog and we got along well. Im a happy boy who needs a loving home where I can retire. Im a social chap and will enjoy my daily walks. I am desexed and will just need my microchip before going to my forever home.


Eilen näimme jo skypessä uuden perheenjäsenen Maxin. Max on pääosin kettuterrieri ja luultavasti toinen osa on Jack Russelia. Aisha ja Meksu hakivat Maxin Ballaratin  koirien löytökodista (RSPCA). Maxin omistaja oli kuollut ja Maxista tiedetään, että se on 6-8 vuotias. Max kotiutui heti ja oli jo käynyt maistelemassa kotikulman eläinkaupassa kuivamuonia. Niistä valinnut kengurunlihaiset nappulat. Max sai myös Australian hienoimman makuualustan. Siihen ihastui heti ja muutenkin kotiutui helposti. Tervetuloa perheeseen, Max. 

Harjoittelemme skypettelyä ensin koemielessä Somerolle ja sitten Melbourneen minun läppärilläni, johon Saku asensi tarvittavia juttuja. Skypettelyn varmistamiseksi minun täytyy vielä tutustua metodiin ja tarvikkeisiin, että osaan omissa oloissani avata ja käyttää sitä.
Minä: onkos tässä läppärissä mikrofoni?
Saku: ei näytä olevan
M: no mitenkäs sitten juttelin Aishan kanssa
S: siinähän se mikrofoni on nenäsi alla, kuulokkeissa kiinni
M: ai

Näillä tiedoilla lähdin ostamaan omia kuulokkeita. Se onnistui helposti, sillä kaupassa oli kuin olikin sama malli kuin Sakulla. Kivat kupariset korvakkeet. Sitten huomasin, että siellä noita hiiriäkin on.
Minä: onko hp550 läppäriin sopivaa hiirtä?
Myyjä: No ne kaikki sopii
M: ai miten niin, kun mulla on edellisen koneen hiiri ja se ei käy
Myyjä: jos se on sellainen pyöreä, ei käy, onkos sulla usb-portti
M: en tiiä, ei kun onks se se mihin pannaan mokkulat ja muut vehkeet
Myyjä: joo se, onks sulla sellainen
M: joo sit on, mikä näistä sitten olisi paras, mitä suosittelet

Saku kehoittelee myötäänsä minua menemään tietsikan ajokorttikurssille. Tarviinko?
Päätin mennä hyvien ostoksien ja lähestyvän Lappeenrantaan paluun kunniaksi hakea Sakun herkkuherkut Stokkan herkusta. Mustekalasalaattia ja sisäfileepihvit. Lisäherkuksi muutama sushi. Ettei vaan jäisi epäselväksi kulinaarinen suuntautumisemme.Edelliset syötyämme Saku haki juuri äsken Ben & Jerry cake dough (kakkutaikinamaku) jäätelöpurkin.
Katselemme olympialaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti