sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Outoja kävijöitä blogissani

Ihmettelen kävijöitä näillä sivuilla. Viimeisen parin viikon ajan on tullut päivässä yli sata kävijää Yhdysvalloista. Ajattelin ensin, että se on joku sattuma, kun jonain päivänä tuli lukijapiikki, sitten ne jatkuivat ja nyt ovat melkein päivittäisiä, eilenkin 171! Niistä vakimäärä Suomesta (ja tietysti Australiasta ja Kiinasta omat lukijani ) ollut parikymmentä, joskus uuden jutun laittaessani vähän enemmän. Nämä muut oudot lukijat, epäilen tietysti että eivät taida suomea lukea, ovat tilastoissa muutamasta  linkeistä tulleita, eivätkä näy hakusanalistoissa mitenkään.

Laitankin englanninkielisen blogikirjoituksen seuraavaksi ja kysyn  miten blogiini eksyivätkään.


Viittaavat URL-osoitteet ja niistä kävijät viimeisen viikon aikana. En halua niitä klikkailla auki, voivat olla vaikka mitä viruksia! Kuka lukijoistani osaa sanoa näistä jotain? Mitä sanoo it-päällikköni Dalianissa tästä?
 

2 kommenttia:

  1. Voisikohan kävijäpiikki tulla noista monista englanninkielisistä ruokien nimistä, joita jutuissasi on nyt vilissyt? Linkit kyllä näyttävät sellaisilta, etten niitä lähtisi avaamaan. Minulla on joskus ollut vastaava kävijämäärän nousu, mutta se kesti vain pari viikkoa eikä aiheuttanut mitään ongelmaa.

    VastaaPoista
  2. Ulla, itsekin ajattelin mm. noita hakusanoja, mutta mikään ei viitannut siihen...ja piikit ovat samaan aikaan, esimerkiksi 20+10+20 tunnin sisällä, sitten hiljaista ja ehkä tunnin-parin päästä toinen piikki

    Muuten, tiedätkö saako Suomesta bambukangasta? Vai pitäisikö tuoda mukanani?

    VastaaPoista