maanantai 26. maaliskuuta 2012

Suhteeni KarachiinTämä osui. Alla olevan kuvauksen  löysin Facebookin Karachin ystäväni Christan seinältä. Se sanoo kaiken, mitä haluaisimme, jos osaisimme näin hyvin sen muotoilla, Karachista. Karachissa asuimme reilut 5 vuotta 1986-1992.

Useimmilla meistä on katkeranmakea suhde Karachiin, ja jos pitäisi määritellä Facebook-status, sen voisi olla vain ja ainoastaan "se on monimutkainen". Karachi on kuin eipäs-juupas poikaystävä, Karachi on tyttö, joka käyttää sinua hyväkseen, särkee sydämesi ja sitten kun hän taas kutsuu sinua, juokset pikapikaa takaisin. Karachi on arvoitus ja jos asut Karachissa et voi kuvitella tuntemuksiasi, joita tunnet asuessasi jossain muualla (hyvässä tai pahassa). (City FM  89 netissä)...nida amir

Most of us have a bittersweet relationship with Karachi and if our status had to be defined on Facebook it could only be "It's complicated". Karachi is an on-again, off-again boyfriend, Karachi is the girl who uses you, abuses you, breaks your heart and yet when she calls you, you go running back. Karachi is an enigma and if you live in Karachi you can't imagine feeling the feelings you feel while living here (whether good or bad) anywhere else." - (City FM 89 on Web)...courtesy nida amir

Kuvat ovat vuoden takaa, helmikuussa 2011 olin Karachissa muutaman viikon. 


2 kommenttia:

 1. Kerro nyt ihmeessä lisää, että mistä kaupungin poikkeuksellinen katkeransuloisuus oikein koostuu? :-)

  VastaaPoista
 2. Oi, sinäkö se oletkin Mrs K!

  Kielipuolisuus joskus tekee tepposet, mietin tuota katkeranmakeaa hieman oudoksi, mutta ei tullut heti mieleen katkeransuloinen.

  No, mutta nuo kuvat ehkä kuvaavat jotain tuosta ajatuksesta...kirjoitan paremmalla ajalla lisää, ehkä toisen postauksen.

  Ensimmäistä kertaa vierailtuaan meillä Karachissa sukulaisperhe kuvaili hyvin tuntemuksiaan. Tämä ei ole villi länsi, tämä on villiäkin villimpi itä.

  Suloista: ihanat ihmiset, yhteisöllisyys, perhekeskeisyys, aurinkoinen taivas, granaattiomenamehu kadun varrelta, loistelias ruokakulttuuri, aamukävely Arabianmeren rannalla, perjantaibasaari, maitotee (tämä sinulle Mrs. K)

  Katkeraa: politiikan raadollisuus, korruptio kidnappaukset, sähkökatkokset, kuumuus, veden puute, sataman likaannuttamat rannat, hiekkaa ja hiekkaa hiekkamyrskyineen, epätasa-arvo, voimaton olo kaiken edessä

  VastaaPoista