torstai 29. heinäkuuta 2010

Kiinalaista musiikkia videopalkistani

Kuuman päivän voi viettää tietsikan ääressä. Liike on minimaalinen, sormia vain liikuttelen, eikä tarvitse pukeutua. Niinpä tutkin blogin uusia ominaisuuksia ja löysin videopalkin. Sain siihen jotenkuten kiinalaista musiikkia,  mutta vielä en tiedä miten saan siihen valittua jotain itse. Aluksi kone antoi omat musiikkinsa enkä tiedä miten sain ne muutettua, jotenkin vain yks kaks onnistui hakusanalla kiinalainen musiikki. Voiko joku lukija neuvoa miten saan itse valitsemani kappaleet tuohon palkkiin?

Opettelin uudelleen linkkien laittamisen, se oli jo melkein unohtunut. Etsin Sakulle tietoja Kiinan viisumeista ja olin siinä uskossa, että olin tiedot jo linkittänyt. Nyt on.

Blogielämäni alussa Aisha neuvoi minua noissa gadgeteissä; eihän se gadget (suomeksi vehje) terminä sanonut minulle yhtään mitään. Mistä ne kaikki oppii...minulla on osaavainen tytär Australiassa ja sitten me chatissa yhdessä opeteltiin näitä lisäjuttuja. Löysin myös uuden jujun, palkin, jossa sa hakemalla esille jotain tiettyä asiaa koskevat blogikirjoitukseni.

Illalla uimaan. Taitaa olla viimeinen yli kolmenkympin päivä, yöllä luvataan sadetta ja ukkosta. Ensi viikolla on vain alle kolmenkympin ilmoja.

Äsken soitti sen alkuperäisen ja aidon siperian-kiinanmatkan kumppani ja ehdotti joulun tienoissa
matkaa seuduille Burma, Vietnam....no, ehdotus tuli aika odottamatta! Mutta ei hullumpi idea. Kehittelin jo aikaisemmin tässä mielessäni, sikäli kun Saku sinne Kiinaan pääse Kelan pyristelyistä huolimatta, matkaa Kiinaan, ja Australiaan Aishan luo. Suunta on sama, täytyy vähän suunnitella.

Miten vielä saisin tähän blogitekstiin liitetyksi videon?

1 kommentti:

  1. hei joo! tehdaan jotenkin niin, etta tuut tanne ja sit mennaan yhdessa kiinaan tai oikeastaan tavataan kiinassa ja sit tuut tanne! jees!

    VastaaPoista